Selecteer een pagina

Biografie

Bryan Camphens, geboren op 5 augustus 1990 in Maassluis (Nederland), ontdekte zijn liefde voor muziek al op jonge leeftijd. Hij begon zijn muzikale carrière als een jonge jongen, optredend op verschillende plaatsen zoals scholen, buurtfeesten en lokale talentenjachten. Zijn talent werd al snel opgemerkt, en tegen de tijd dat hij 16 was, had hij al een indrukwekkend aantal optredens op zijn naam staan. Hij deelde het podium met bekende namen in de Nederlandse muziekscene, zoals Nick & Simon, Wolter Kroes, Thomas Berge en vele anderen.

In 2019 bracht Bryan zijn langverwachte debuutsingle “Jij bent mijn hart” uit, die al snel werd opgepikt door muziekliefhebbers en een plek veroverde in de Nederlandse TOP40-afspeellijst op Spotify. Hij kreeg ook aandacht van kranten en tijdschriften zoals het AD, de Party en Privé.

Helaas werd Bryan’s muzikale carrière in 2020 onderbroken door langdurig aanhoudende COVID-19 klachten, maar na zijn terugkeer op het podium in 2022 toonde hij zijn vastberadenheid en liefde voor zijn publiek. In 2023 sloot hij een samenwerking met gerenommeerde producers achter o.a. Tino Martin en Mart Hoogkamer, wat belooft voor een nieuwe creatieve golf in zijn carrière. Met elk optreden bewijst Bryan dat zijn plaats in de schijnwerpers meer dan verdiend is.

Management & bookings

Social media

                

Copyright © 2024 BRYAN CAMPHENS