Selecteer een pagina

biografie

De op 5 augustus (Maassluis, 1990) geboren Bryan Camphens is van jongs af aan al bezig met muziek. Thuis, op school en bij feesten in de buurt, hij beklom altijd graag het podium. Vanaf zijn tienerjaren deed hij mee aan diverse talentenjachten en met succes. Meerdere malen behaalde hij hierbij de finale en won verschillende prijzen. Op zijn 15e is hij begonnen met regionale optredens en hierdoor kreeg hij steeds meer naamsbekendheid.

Sinds 2010 wordt hij geboekt voor de grotere festivals in Nederland. Zo deelde hij het podium met o.a. Nick & Simon, Thomas Berge, Wolter Kroes, Ilse de Lange en Jan Smit. Als hoogtepunt stond hij in het voorprogramma van een uitverkocht Ahoy Rotterdam.

Op vrijdag 6 september 2019 is zijn debuutsingle “Jij bent mijn hart” uitgekomen. Voor deze plaat is hij een samenwerking aangegaan met producer en platenmaatschappij NLFactor. Het harde werken werd beloond met veel leuke reacties, een plek in de Spotify playlist van de officiële Nederlandse TOP40 en tijdschriften Privé en Party schonken aandacht aan Bryan. De single kwam als ‘nieuwkomer’ binnen op plek 185 in de TOP1000 op TVOranje én in de TOP50 van het jaaroverzicht bij WOS Radio!

#Volg mij op social media @bryancamphens

boekingen

AJC Bookings
Management, boekingen en pers

E-mail: info@ajcbookings.nl
Mobiel: 0636335688

#volg mij op

#nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Bryan Camphens nieuws!