Selecteer een pagina

In de maand oktober 2020 werd Bryan helaas besmet met het Corona virus. Vijf weken heeft hij in isolatie gezeten, omdat hij week op week positief bleef testen én zijn klachten aanhielden. Inmiddels (2022) heeft Bryan de diagnose Long COVID gekregen, omdat hij nog elke dag klachten ondervindt na zijn Corona besmetting.

Omdat hij zeer snel geprikkeld was en kampte met behoorlijke hoofdpijn, heeft Bryan geen optredens meer kunnen verzorgen. Bij meerdere repetities bleek de hoofdpijn dermate toe te nemen bij inspanning én de prikkels van het optreden, dat het geen werkbare situatie bleek.

Inmiddels gaat het gelukkig beter met Bryan, nog niet geheel klachtenvrij, maar staat hij te popelen om de microfoon weer op te kunnen pakken en zijn fans te verblijden met zijn muziek.

Bryan is vanaf nu dan ook weer te boeken voor alle feesten, festivals en evenementen!